Креираме експерти

Edulactica им овозможува на професионалците и бизнисите да растат поврзувајќи ги со знаење, идеи и можности. Ние се залагаме за промени и ве поттикнуваме на иновации и подобрување на вашите знаења преку креирање на обуки кои што одговараат на вашите деловни потреби.

Edulactica се позиционира на пазарот со цел да помогнеме на вашите барања и да ви обезбедиме професионални консултантски услуги. Нашите ексклузивни партнертства со експерти од различни полиња ќе ви помогнат да се справите со деловните прашања и ќе ви помогнат за подобрување на вашите перформанси.

Нашата експертиза им овозможува на бизнисите и професионалците нови можности за раст, да направат нови чекори и носење на подобри бизнис одлуки.