Да се поседува бизнис не е мал подвиг. Потребна е многу напорна работа и посветеност за да се основа, работи и расте успешна компанија.
Како такви, сопствениците мора да имаат одреден сет на вештини ако сакаат нивниот бизнис да напредува.

Одличните менаџери можеби немаат големи сфери на влијание, но тие можат да бидат маестрални во водење проекти и завршување на работите.
Тие знаат како да планираат, организираат и координираат.
Кога една компанија има сложен проект да преземе, паметен менаџер знае како да изврши.

Одличен лидер, од друга страна, може да има влијание и да има нови фантастични идеи, но може да не биде толку вешт во управувањето со многу тековни детали вклучени во завршувањето на проектот.
Лидерството е за инспирирање, мотивирање и иновативност.

Лидер без менаџерски вештини ќе се мачи да донесе визија во реалноста, додека менаџер кој не може да води ќе се мачи да ја добие поддршката и довербата од неговиот или нејзиниот тим.

Бизнисите треба да имаат за цел да ја максимизираат вредноста и на менаџерите и на лидерите затоа што и лидерите и менаџерите се важни за деловниот успех.

Закажете бесплатни консултации!!!

Пренесувањето на знаење од врвни експерти на иновативни начини преку доживување на нови искуства секогаш резултира со значително подобрување на вашето и знаењето на вашите вработени.

Добијте бесплатни консултации преку пополнување на формата Закажете состанок!

Обуки кои што овозможуваат најдобар фокус на она што се предава и можност за градење на односи со предавачот и останатите учесници. Обуките се одржуваат на локации кои што ќе ви ги предложиме а нашите експерти ќе ви пренесат знаење кое што ќе ви биде исклучително искуство и ќе ги зголеми вашите компетенции според најпотребните стандарди на денешницата.

Економично решение кое што нуди можност за оптимизирање на буџетот за обука. Сесиите за обука се изработени според специфичните потребни на вашите вработени и според вашите желби за време и локација. Со In- house training вработените не треба да излегуваат и да се враќаат на работа губејќи значително време. Трошоците за овие обуки на овој начин значително се намалуваат. Обуките се прилагодени според најновата глобална индустрија, стандарди и деловни барања.

Се случуваат во реално време и се интерактивните курсеви преку Интернет кои што ги водат експерти кои вклучуваат практични примери, симулации и дискусии за да го зголемите вашето знаење. Со најавување во виртуелна училница, учесниците учествуваат во интерактивен курс, користејќи ја нашата аудио-визуелна обука преку Интернет платформа. Нашиот мешан пристап за учење комбинира виртуелни методи во училница со активности за формирање на Интернет интегриран пристап.