Креираме експерти Edulactica им овозможува на професионалците
и бизнисите да растат поврзувајќи ги со знаење, идеи и можности
За Нас Контактирајте не
Креираме експерти Edulactica им овозможува на професионалците
и бизнисите да растат поврзувајќи ги со знаење, идеи и можности
За Нас Контактирајте не

Услуги кои ги нудиме

Соработката со врвни експерти во своите области и иновативните начини на пренесување на знаењата и најновите светски практики
Coaching претставува еден од најшироко прифатените методи за подобрување на компетенциите кај индивидуалните професионалци
Консталтингот претставува најдобрата и најчесто применувана алатка кај водечките компании кои имаат една и единствена цел – да бидат подобри и да ја зголемат својата вредност.

Области на експертиза

Побарајте да ве контактираме

Доколку сакате да разговарате со нас, ве молиме пополнете ја формата за контакт и ние ќе ве исконтактираме во текот на истиот ден.


  Учесници на обуки

  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images
  images

  Партнери

  images
  images
  images