Соработка помеѓу Едулактика и PMI Macedonia Chapter, локален огранок на Project Management Institute од USA

Со задоволство ја објавуваме соработката помеѓу Едулактика и PMI Macedonia Chapter, локален огранок на Project Management Institute од USA.

Соработката ќе им понуди на компаниите и нивните вработени едно ново и поинакво искуство во областа на проектниот менаџмент

May be an image of text that says 'Edulactica & PM Project Management Institute® Macedonia (Fyrom)'